BFG-TRK-Bus-BL

városi

Lokális lépegetők – helyi közlekedés

Az autóbusz menetrendhez órát lehet állítani
A városi dzsungelhez megfelelő abroncsok

A BFGoodrich® autóbuszgumik egész évben tapadnak az útra. A jeges norvég utakon tesztelt, M+S és 3PMSF jelzésű abroncsok a legzordabb körülmények közt bizonyítottak. Nem kell, hogy főjön a fejünk utasaink biztonsága miatt. A speciálisan erre a célra kifejlesztett szoftver a beépített RFiD csipnek köszönhetően perceken belül tájékoztatást ad az abroncsok állapotáról. Így minden karbantartási munkát előre megtervezhetünk, minimalizálva a kiesést. Garantált 100%-os elégedettség.

Az abroncs élettartamát növelje, ne a költségeket

Az abroncsra szánt kiadásokat kordában tartja a 100%-os újrafutózási garancia. A karkasz elég tartós ahhoz, hogy a buszgumikat a Laurent újrafutózási gyárakban vagy Recamic műhelyekben újrafutózzuk, ha elkoptak. Nemcsak az ár-érték arány kitűnő, de minden újabb kilométer során biztonságban érezhetjük magunkat a buszban.

Hallgassa az utcát

A busz utasai és a gyalogosok egyaránt élvezhetik a csendes városi közlekedés előnyeit. A kis zajkibocsátású busz abroncsok előnye, hogy jobban figyelhetünk arra, ami az utcán zajlik, növelve a vezetés kényelmét, ugyanakkor meg is felelünk a sok város által megkövetelt zajszintelőírásoknak