BFG-TRK-Coach-BL

távolsági

Országúti betyárok – távolsági utasszállítási szolgáltatások

Értékes szállítmányunkat emberek alkotják
A buszpályaudvarok közötti út

Az utasok izgatottan várják a megérkezést, és hogy részletesen beszámolhassanak útjukról. Távolsági buszvezetőkként minden feltétel mellett és minden nehézség közepette elsődleges számunkra az útbiztonság. A BFGoodrich® gumiabroncsok már bejárták az egész világot és bizonyították, mire képesek.  

Az utasokat szaporítsuk, ne a kiadást

Az abroncsnak a városközi, regionális vagy országos szállítás, de akár iskolai kirándulások során is ugyanolyan jól kell teljesítenie, mint a költségvetésünknek: hosszabb távon kevesebb üzemanyag-fogyasztást kell biztosítania. A BFGoodrich® 100%-os újrafutózási ajánlatát elfogadva Laurent újrafutózási gyárakban és Recamic műhelyekben futóztatjuk újra az abroncsainkat, hogy tovább járhassuk a kontinenst.

Gyors segélynyújtás

Senki sem szereti a kellemetlen meglepetéseket, de sajnos mégis megesnek. Sokkal jobb, ha előre felkészülünk az elképzelhetetlen eseményekre. A BFGoodrich® közúti segélyszolgálata a nap 24 órájában és a hét minden napján ügyel ránk, hogy megakadás esetén késlekedés nélkül újból útra kelhessünk és elérhessük célunkat.